SM Compak 2022

Ruoto Finnish Open Compak 2022

in english, scroll down to page

Entrylist & documents

info

TERVETULOA AMPUMAAN HYVINKÄÄLLE HYVIN!

Ilmoittautumis- ja osallistumismaksuohje

Ilmoittautumiset: www.sportingshooting.fi/hyma

Joukkuelimoittautumiset: tumppi314@gmail.com

Maksut: Hyvinkään Metsästysampujat ry.:n FI25 1029 3000 3597 36

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä: 15.7.2022

Kisainfo: www.hyma-ry.fi

Sporting Compak SM 2022                   90€

Jos osallistut vain Compak Sporting SM -kisaan, osallistumismaksu on 90€. SM-kisaan osallistumisen edellytykset: voimassa oleva Suomen Ampumaurheiluliiton kilpailulisenssi ja vähintään 2.lk haulikkotuomarikortti, niiltä joilta se säännöissä edellytetään. Molemmat tarkistetaan kilpailupaikalla ennen kilpailun alkua. SM-kilpailussa kilpaillaan SAL-sarjojen Suomen Mestaruuksista ja palkinnoiksi jaetaan perinteiset mitalit kolmelle sarjansa parhaalle ampujalle.

Lisäksi kilpaillaan seurojen välinen SM-joukkuekilpailu SAL:n sarjoissa. Ilmoittautumismaksu 30€/joukkue. Joukkueilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen tumppi314@gmail.com ja maksu ilmoitetulle pankkitilille viimeistään 15.7.2022. Sähköpostiin ja maksun viestiin: Seura ja sarja. Jos maksat useamman joukkueen, ilmoita tiedot kaikista joukkueista. Joukkueiden lopullinen kokoonpano ilmoitetaan kirjallisesti ennen kilpailun alkua kilpailutoimistoon.

Ruoto Finnish Open Compak 2022      110€

Ilmoittautumalla Ruoto Finnish Open Compak-kilpailuun osallistut samalla automaattisesti myös Compak Sporting SM 2022-kilpailuun, mikäli SM-kilpailuun osallistumisen edellytyksesi täyttyvät. Osallistumismaksu on 110€. Myös pelkkään Open-kilpailuun voi osallistua vaikka ei olisikaan tuomarikorttia. Kilpailulisenssi kuitenkin vaaditaan kotimaisilta kilpailijoilta. Kilpailulisenssin voi tarvittaessa lunastaa kätevästi netissä: www.suomisport.fi

Ruoto Finnish Open Compak-kilpailuun osallistuvat kilpailevat arvokkaasta ”Ruoto Finnish Open High Gun”-palkinnosta, jonka voittaa Open-kilpailun parhaan tuloksen ampunut kilpailija. Huomaa, että jos parhaan tuloksen ampunut kilpailija on ilmoittautunut vain SM-kilpailuun, hän ei voi voittaa ”High Gun”-palkintoa, vaikka voittaakin sarjansa Suomen Mestaruuden.

Ruoto Finnish Open Compak-kilpailussa 15 parasta ampujaa palkitaan tavarapalkinnolla, jonka arvo ylittää osallistumismaksun. Lisätietoja palkinnoista ja infoa kilpailujen järjestelyjen etenemisestä löytyy kilpailun infosivuilta: www.hyma-ry.fi

Lisäksi kilpailupäivien aikana suoritetaan Open-kilpailuun osallistuvien kesken arvontoja joissa on palkintoina mm. patruunoita. Palkintojen jaon yhteydessä kaikkien Open-kilpailuun osallistuvien kesken arvotaan arvokas pääpalkinto. Voittaakseen pääpalkinnon kilpailijan on oltava henkilökohtaisesti läsnä arvontatilaisuudessa.

Majoitus

Majoitusyhteistyökumppanimme on Hotel Sveitsi Hyvinkää. www.hotelsveitsi.fi  Hotelli tarjoaa 10% alennuksen päivän hinnastaan ajalla 1.-8.8.2022 Kampanjakoodi: COMPAKSM

Harjoittelu

Harjoittelu kilparadoilla on mahdollista viikolla 31. Tarkemmat harjoitusajat ja kilpailun aikataulu tulevat kilpailujen infosivuille lähempänä tapahtumaa heinäkuussa.

Ruoto Finnish Open Compak 2022      110€

 Welcome to Finland, Hyvinkää Shooting Center!Registrations

Registration and payment instructions for foreign athletes

Registrations: www.sportingshooting.fi/hyma

Payment to bank only: Swift: NDEAFIHH  FI25 1029 3000 3597 36

To/benefitor: Hyvinkään Metsästysampujat ry.

Reference message: ”Compak 22”

Due date for registration and payment: July 15  2022

Note! No cash payment option.

Participants in the Ruoto Finnish Open Compak competition will compete for the valuable “Ruoto Finnish Open High Gun” prize, which will be won by the competitor who shot the best result in the Open competition. In addition, at least 15 best shooters in the Open competition will be awarded with prize, which value exceeds the competition fee.

Furthermore, during the competition days, raffles will be held among the participants in the Open competition with nice prizes such as cartridges.

After award ceremony on day 2, a valuable grand prize will be drawn among all participants in the Open competition. To win the grand prize, a competitor must be present in person at the raffle.

Please find more information, and follow the progress of the competition arrangements, on our website.

 Practicing

Practicing is possible on week 31. Detailed practicing times, as well as competition schedule, will be available on our website in July.

Competition info: www.hyma-ry.fi

Gun permissions

European Firearm Pass, or similar document for Non-EU recidences, is required at the border.

Accommodation

Our accommodation partner is Hotel Sveitsi Hyvinkää.  www.hotelsveitsi.fi/en

Hotel Sveitsi offers 10% discount from the daily rate from 1 August to 8 August 2022

Promotional campaign code: COMPAKSM

SM Compak 2022, HYMA

%d bloggers like this: